Over ons

Over Kooy Transport

Kooy Transport is specialist in het vervoer van containers over de weg. Wij transporteren containers van en naar havens in Nederland en België. Dit doen we reeds meer dan 80 jaar en vinden het dagelijks een groot plezier om de wegtransport in goede banen te leiden.

Klanten in het middelpunt zetten is waar we bekend om zijn. Samen de beste prestatie neerzetten om de leveringen tot een succes te maken. Opererend vanuit de Waalhaven in Rotterdam kunnen we snel schakelen. We vinden het belangrijk om flexibel te zijn en u bij te staan met onze know-how van de container transportwereld. We zijn goed bereikbaar en dat wordt gewaardeerd. 

Kooy Transport is opgericht in 1938. Sinds begin jaren 70 zijn we reeds actief in de transport van containers. Met deze dosis ervaring hebben we veel kennis van de zeecontainers, maar ook een groot netwerk opgebouwd. Een netwerk met alle partijen die betrokken zijn bij zeecontainers. Door deze ingangen kunnen we de zaken regelen.

In één keer goed!

Op voorhand de zaken goed bekijken en fouten voorkomen. Zeecontainer transport gaat gepaard met veel partijen. Terminals, container depots en douane om een paar te noemen, maar ook interne partijen als orderverwerking, planning en chauffeurs. 

Wij vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat alles klopt, en daarvoor moet je soms een stapje verder gaan. Daarom stimuleren wij een pro-actieve bedrijfscultuur. Met open communicatie hopen we fouten te voorkomen en de opdracht naar tevredenheid af te ronden: in 1 keer goed!

Voorbeeld: U krijgt een orderbevestiging om de opdracht te controleren, deze transportopdracht gaat 1-op-1 naar de boordcomputer van onze chauffeur. Op deze manier kent onze chauffeur de juiste instructies en bijzonderheden. Ook gaan we de vrijstelling en boekingen na bij de terminals en depots. Alles om faalkosten te voorkomen, maar ook voornamelijk om conform afspraak te leveren. Dat is win-win voor u en voor uw klant, maar ook voor ons als dienstverlener!