Containertransport

Specialist in 40ft en 20ft

Op zoek naar wegtransport voor containers van en naar de haven in Rotterdam en Antwerpen? Kooy Transport is al jarenlang een betrouwbare partner en specialist. We beschikken over materieel voor 20FT en 40FT containers. 20FT is onze specialisatie. Alle wagens zijn uitgerust voor het vervoer van gevaarlijke stoffen (ADR).

Kooy Transport is een professionele no-nonsens organisatie die het gewoon regelt. Sterk in zeecontainers vanuit de haven van Rotterdam en Antwerpen. Groot in bestemmingen in Nederland, Belgie en Duitsland. Uiteraard kunnen wij uw goederen ook in andere landen afleveren. 

Denken in oplossingen

Uitdagingen en verrassende wendingen in de supply chain zijn aan de orde van de dag. We beschikken over veel kennis van de markt, hebben een groot netwerk en hebben een grote dosis creativiteit in ons om deze uitdagingen de baas te zijn.

20 FT besteld, maar blijkt ter plekke dat een 40 FT nodig is? We kijken eerst naar de mogelijkheden om de extra kosten tot een minimum te beperken. U blij en wij vinden het fantastisch dat we het weer geregeld hebben.

Beschikbaar materiaal

Kooy Transport biedt een brede service aan zeecontainervervoer, maar met de komst van de side-loader kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn. Het geeft ons de mogelijkheid containers, zonder hulp van buitenaf, op elke gewenste plek te laden en te lossen. Deze flexibiliteit bespaard tijd en kosten. 

Kooy Transport heeft wegtransport materieel voor:

  • Geconditioneerd vervoer: wagens met genset
  • Gevaarlijke stoffen stukgoed: wagens en chauffeurs uitgerust en gediplomeerd voor stukgoed containers
  • Gevaarlijke stoffen tank: enkele wagens geschikt en gekeurd voor tank
  • Sideloader vervoer: container op de grond plaatsen, geen punt met onze sideloader opleggers. 
  • Afvaltransport: we beschikken over de juiste vergunningen om afval / scrap voor u te vervoeren

Wanneer er op de locatie geen faciliteiten aanwezig zijn voor het laden en lossen van verschillende maten containers is dit voor ons een uitkomst. Met de side-loader kunnen wij containers van 20ft, 30ft en 40ft tot een gewicht van 35 ton probleemloos oppakken of neerzetten! Door de meedraaiende assen van onze chassis zijn wij in staat ook op moeilijk bereikbare plekken te laden en lossen. Mogelijkheid om tot twee hoog te stapelen.